Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:podosu
2.ID In-Game:1049
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50811
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de 15 ani caruia ii place sa exerseze lucruri noi si sa exploreze.Fac fotbal de la varsta de 8 ani si merg cu bicicleta de la 5 ani.Imi place sa ascult ce mi se zice si ce mi se cere si cel mai important sunt un om de incredere si un prieten bun.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa curat orasul de infractori si vreau sa il fac un loc mai bun.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:9.5(am avut 1000 ore inainte de wipe)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Rozeta
2.Prenumele (Personaj):Ciunga
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):752
4.Vechimea în Oraș (Personaj):32
5.Scolarizare (Personaj):Scoala primara,scola generala,liceu militar,academie politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Nimic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut,sunt un copil orfan.Cand eram mic mai multi mafioti mi-au atacat casa deoarece voiau sa fure bunurile parintilor.Acestia au fost omorati in urma acestui conflict si eu am jurat ca voi intra in politie pentru a apara orasul de toate provocarile.Pana la varsta de 15 ani am trait cu mafiotii si i-am dat pe toti in gat politiei.Pot fi un om de increde si nu va voi dezamagi.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt un om bine antrenat cu multa experienta.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem egali,fiecare are plusuri si minusuri
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițist
iei Romane?:Incredere,Devotament,Agilitate

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus