New member
- Subiect Autor
Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:cezzy
2.ID In-Game: 30465
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50707
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 60
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): " Sunt înalt am părul roșcat, am 1,75 m, sunt sportiv de performanță, îmi place să alerg, îmi place meseria de polițist, îmi place să ajut lumea și cred că dacă voi face parte din această funcție de polițist, voi ajuta mai mult comunitatea. In plus am abilitatea de a simți infractori de la distanță
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa jur și să prind oamenii rai
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp) 5 săptămâni
9.Experiența în Roleplay: da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da poate dar nu cred că va fi cazul
Informații IC:
1.Numele (Personaj): cezargojnea
2.Prenumele (Personaj): cezzy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 30465
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 60
5.Scolarizare (Personaj): permis am ,și școala de agenți
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd,gunoier etc
7.Job Curent (Personaj): taxi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): înalt adidași Nike portocali fake și o geanta neagra Nike stil borseta mai mare un pic e mai patratoasa am o jacheta mov cu ceva câini pe ea niste ochelari dolge Gabbana și aia fake din piata o masca de la pandemie și o șapcă roșie cu ceva albastru pe ea,un Rolex la mana luat de la țigani
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: că sunt un băiat care este de încredere oricui și mă potrivesc cu aceasta meserie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nici una suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul poliției Române: 1 am răbdare multa
2 responsabil
3 sunt serios
4 conduc bine și rapid
5 sunt sportiv
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:cezzy
2.ID In-Game: 30465
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50707
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 60
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): " Sunt înalt am părul roșcat, am 1,75 m, sunt sportiv de performanță, îmi place să alerg, îmi place meseria de polițist, îmi place să ajut lumea și cred că dacă voi face parte din această funcție de polițist, voi ajuta mai mult comunitatea. In plus am abilitatea de a simți infractori de la distanță
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa jur și să prind oamenii rai
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp) 5 săptămâni
9.Experiența în Roleplay: da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da poate dar nu cred că va fi cazul
Informații IC:
1.Numele (Personaj): cezargojnea
2.Prenumele (Personaj): cezzy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 30465
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 60
5.Scolarizare (Personaj): permis am ,și școala de agenți
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd,gunoier etc
7.Job Curent (Personaj): taxi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): înalt adidași Nike portocali fake și o geanta neagra Nike stil borseta mai mare un pic e mai patratoasa am o jacheta mov cu ceva câini pe ea niste ochelari dolge Gabbana și aia fake din piata o masca de la pandemie și o șapcă roșie cu ceva albastru pe ea,un Rolex la mana luat de la țigani
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: că sunt un băiat care este de încredere oricui și mă potrivesc cu aceasta meserie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nici una suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul poliției Române: 1 am răbdare multa
2 responsabil
3 sunt serios
4 conduc bine și rapid
5 sunt sportiv