Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Mihai Avram
2.ID In-Game:3808
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51012
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):11 din pacate
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut numele meu este Mihai Avram si am 14 ani sunt din judetul Arges si imi place sa joc fivem si fotball imi doresc sa intru in politie si sper sa fiu acc sunt un baiat de treaba si educat
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: M i a placut din totdeauna sa intruin politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay: 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Avram
2.Prenumele (Personaj):Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3808
4.Vechimea în Oraș (Personaj):11 luni
5.Scolarizare (Personaj): da
6.Joburi Anterioare (Personaj): Nici unul
7.Job Curent (Personaj):Nici unul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut numele meu este Mihai Avram si am 24 de ani imi doresc sa intru in Departamentul M.A.I. si imi doresc sa fiu acc am xp in domeniu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am xp stiu sa trag cu arma stiu aproape tot ce stie un cadet.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1.am xp 2.Stiu sa trag cu arma 3.stiu sa cordonez situatii 4. conduc foarte bine 5.stiu multe chestii ca si politist

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus