Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
nformații OOC:

1.Numele sau Porecla:Iulian porecla (iuliii - iulica )
2.ID In-Game:17253
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):45,4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):

Bună! Sunt tudorache ionut, o persoană pasionată de teraristica. În viața mea, am avut privilegiul să explorez și să învăț despre animale. În plus, am o mare apreciere pentru politie.

Un aspect important al personalității mele este inteligenta. Cred cu tărie că voi ajunge politist

Îmi doresc să ajung un politis adevarat si un mare crescator de animale exotice și sunt hotărât să lucrez din greu pentru a-l realiza.

În concluzie, sunt tudorache ionut - o persoană dedicată, pasionată și determinată să contribuie la lumea din jurul meu în mod pozitiv prin placerea de a vorbi cu lumea. Aștept cu nerăbdare să împărtășesc și să contribui la orice oportunități viitoare care îmi vor permite să-mi aduc aportul și să cresc personal și profesional.

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:motivatia mea este tatal meu care este in real politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):tudorache
2.Prenumele (Personaj):ionut
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):17253
4.Vechimea în Oraș (Personaj):45 de luni
5.Scolarizare (Personaj):specializat in criminalistica si antitero

6.Joburi Anterioare (Personaj):medic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Tudorache Ionuț, o prezență vibră în lumea de zi cu zi, emană încredere și determinare. Cu o abilitate remarcabilă de a conduce și o pasiune pentru competiție, el impresionează prin carisma sa și spiritul aventurier. Este un lider născut, mereu gata să cucerească noi provocări.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit pentru poliție datorită dedicării mele față de aplicarea legii și asigurarea siguranței comunității. Am o abilitate naturală de a gestiona situații tensionate și de a lua decizii rapide și echitabile. În plus, am capacități de comunicare excelente și un simț puternic al datoriei și responsabilității.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Diferențierea mea constă în abilitățile mele de comunicare superioare și în capacitatea mea de a gestiona conflicte și situații tensionate într-un mod calm și eficient. De asemenea, am o înțelegere profundă a importanței construirii relațiilor pozitive cu comunitatea și sunt dedicat să creez un mediu sigur și solidar pentru toți cetățenii.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

1. Disciplină: Am capacitatea de a respecta regulile și procedurile stricte, fiind disciplinat și consecvent în aplicarea lor.
  2. Empatie: Sunt capabil să înțeleg și să mă conectez emoțional cu persoanele din diverse medii sociale, facilitând comunicarea și rezolvarea problemelor.
  3. Rezistență la stres: Pot menține o claritate mentală și să iau decizii raționale în situații de presiune și stres intens, fiind capabil să rămân concentrat și eficient.
  4. Integritate: Am un set puternic de valori etice și morala, și sunt angajat să acționez în mod onest, corect și imparțial în toate situațiile.
  5. Adaptabilitate: Sunt flexibil și capabil să mă adaptez rapid la schimbările de mediu și la cerințele variate ale muncii în cadrul poliției, fiind dispus să învăț și să mă dezvolt continuu.

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus