New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Iannis
2.ID In-Game:566
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50911
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):43
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt Iannis am 15 ani si imi place sa ma joc fivem foarte mult. Pe langa jocuri, imi place sa imi petrec timpul cu prietenii, de preferat afara.
Cel mai mult, pe fivem imi place sa ma joc oe un server cu destula actiune, de preferat sa fiu diicot. Am observat ca mai intai trebuie sa demontrez cei de la diicot ca sunt capabil prin activitatea mea in politia romana.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa am actiune, si sa inteleg mai mult. Imi doresc si noi prieteni.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay: daca este de la unu la zece o pot nota cu 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da,normal Informații IC:
1.Numele (Personaj):Almonte
2.Prenumele (Personaj):Armando
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):566
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie din Paleto
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier, fermier, amazon delivery
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):de cand eram mic mi-am dorit sa fiu un politist bun, cu experienta, care sa fie capabil. Astazi imi pun acest vis la punct. Fac aceasta aplicatie pentru a-mi indeplini visul pe care il am din copilarie. Tatal meu, inainte de a iesi la pensie a fost comisar sef in politia romana. Eu vreau sa il intrec sa ajung si mai sus. Am inceput sa merg la sala pentru a fi in forma si sa caut teste psihice pentru politisti ca sai imi antrenez mentalitatea
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt apt fizic si psihic
10.Diferențiere față de Alți Candidați:eu cred ca toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: am cunostinta mare in acest oras, stiu sa trag cu arma, in mare parte sunt calm in situatiile tulbure,pot veni cu strategii folositoare si in scurt timp, informatiile mele sunt foarte bune adica cele de pe cascuta, pot retine chestii intr-un timp foarte scurt
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Iannis
2.ID In-Game:566
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50911
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):43
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt Iannis am 15 ani si imi place sa ma joc fivem foarte mult. Pe langa jocuri, imi place sa imi petrec timpul cu prietenii, de preferat afara.
Cel mai mult, pe fivem imi place sa ma joc oe un server cu destula actiune, de preferat sa fiu diicot. Am observat ca mai intai trebuie sa demontrez cei de la diicot ca sunt capabil prin activitatea mea in politia romana.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa am actiune, si sa inteleg mai mult. Imi doresc si noi prieteni.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay: daca este de la unu la zece o pot nota cu 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da,normal Informații IC:
1.Numele (Personaj):Almonte
2.Prenumele (Personaj):Armando
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):566
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie din Paleto
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier, fermier, amazon delivery
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):de cand eram mic mi-am dorit sa fiu un politist bun, cu experienta, care sa fie capabil. Astazi imi pun acest vis la punct. Fac aceasta aplicatie pentru a-mi indeplini visul pe care il am din copilarie. Tatal meu, inainte de a iesi la pensie a fost comisar sef in politia romana. Eu vreau sa il intrec sa ajung si mai sus. Am inceput sa merg la sala pentru a fi in forma si sa caut teste psihice pentru politisti ca sai imi antrenez mentalitatea
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt apt fizic si psihic
10.Diferențiere față de Alți Candidați:eu cred ca toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: am cunostinta mare in acest oras, stiu sa trag cu arma, in mare parte sunt calm in situatiile tulbure,pot veni cu strategii folositoare si in scurt timp, informatiile mele sunt foarte bune adica cele de pe cascuta, pot retine chestii intr-un timp foarte scurt
Ultima editare: