Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:2704
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 dar merit o sansa
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):nu am
5.Orele Jucate pe Server:0
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut sunt alex, imi place fotbalul fivemul si forniteul sunt un bauat serios si linistit
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:pentru ca vreau sa devin o parte din lege
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):cam 5 luni stiu regulamentele foarte bine si cam da
9.Experiența în Roleplay:eu am o experienta foarte buna in rp chiar credema am vreo 1000 de ore in fivem in care nu am facut troll de loc
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):stai ca nu inteleg ce zici

Informații IC:

1.Numele (Personaj):CIORAP
2.Prenumele (Personaj):LEUCEMIE
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2704
4.Vechimea în Oraș (Personaj):nu am
5.Scolarizare (Personaj):Scoala Gimnaziala Sandy shores
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut sunt leucemie sau ciorap . eu am fost nascut in comuna sandy orasul Haos (nu suna bine dar chiar asa e ) eu de mic am apreciat politia , dar intro familie saraca nu e usor sa iti indeplinesti visele. asa ca asta ma motivat.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:pentru ca sunt foarte serios
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt foarte serios
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt serios, stiu biblia orasului foarte bine, trag bine,conduc bine, pilotez ok.

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus