Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Flory
2.ID In-Game:21443
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):080225
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):64
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama Florinel prietenii imi zic Flory am 16 ani imi plac sporturile de contact sunt cel mai amuzant din anturaje si imi place sa fac roleplay in orasul haos si vreau sa devin politist
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea este ca vreau sa imi asigur un viitor mai bun in orasul haos si nu vreau sa fac rau nimanui prin asta asa ca in ce cadru e mai bine sa faci bani si sa ajuti si lumea decat in cadrul politiei
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 luni
9.Experiența în Roleplay:2 luni
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Am inteles si citit regulamentul in totalitate

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Nea
2.Prenumele (Personaj):Emienii
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):21443
4.Vechimea în Oraș (Personaj):51 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie in paralel facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):tasty eats, sofer de sutobuz ,gunoier si ciupercar
7.Job Curent (Personaj):tasty eats
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Emeric Jenei zis si Nea Emienii sunt un tip aratos am multi prieteni si imi place soferia luata de la tatal meu care a fost sofer de autobuz si imi place fosrte mult sa mananc
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am un corp aratos care baga spaima in infractorii din oras am fost un om corect toata viata nu am furat un ac si vreau sa devin un exemplu pentru copii mei si restul oamenilor din jurul meu intrand in departamentul politiei pentru a face dreptate in orasul haos
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Niciun candidat nu isi poate face colegii sa se simta atat de bine in momentul in care lucram impreuna si niciunu nu ate talentul meu sa isi faca treaba ca la carte fara urme de incalcari ale legii si fara agresiune
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sportiv,Inalt,Rece fata de persoanele care nu merita,Razbunator,Misterios

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de intrare in Àcademia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus