New member
- Subiect Autor
nformații OOC:
1.Numele sau Porecla: Claudiu
2.ID In-Game:25418
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51102
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Claudiu si visul meu de cand eram mic este sa devin politist si sa am grija de oras, de oameni pentru a scapa de infractorii care fac rau. Sper sa fiu primit cu bine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa scap de toti infractorii care ne fac rau.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1-2 ani
9.Experiența în Roleplay:8-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da sunt constient
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Androne
2.Prenumele (Personaj):Claudio
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):25418
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30.2ore.
5.Scolarizare (Personaj):Smurd
6.Joburi Anterioare (Personaj): postas,sofer de autobuz.
7.Job Curent (Personaj):sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt respectuos si doresc ca toti cetatenii orasului sa avem un roleplay cat mai bun.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul pentru care cred ca sunt potrivit pentru politie este ca sunt serios si nu sunt corupt.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Voi incerca sa fiu cât de activ pot si sa am grija de oras.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1. Pot conduce cu viteza pentru a prinde infractorii;2.Am tinta foarte buna;3.Sunt foarte rapid;4.Sunt respectuos cu toti oamenii, fara sa fac discriminari;5.Sunt foarte corect si nu vreau sa pacalesc pe nimeni.
1.Numele sau Porecla: Claudiu
2.ID In-Game:25418
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51102
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Claudiu si visul meu de cand eram mic este sa devin politist si sa am grija de oras, de oameni pentru a scapa de infractorii care fac rau. Sper sa fiu primit cu bine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa scap de toti infractorii care ne fac rau.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1-2 ani
9.Experiența în Roleplay:8-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da sunt constient
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Androne
2.Prenumele (Personaj):Claudio
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):25418
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30.2ore.
5.Scolarizare (Personaj):Smurd
6.Joburi Anterioare (Personaj): postas,sofer de autobuz.
7.Job Curent (Personaj):sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt respectuos si doresc ca toti cetatenii orasului sa avem un roleplay cat mai bun.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul pentru care cred ca sunt potrivit pentru politie este ca sunt serios si nu sunt corupt.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Voi incerca sa fiu cât de activ pot si sa am grija de oras.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1. Pot conduce cu viteza pentru a prinde infractorii;2.Am tinta foarte buna;3.Sunt foarte rapid;4.Sunt respectuos cu toti oamenii, fara sa fac discriminari;5.Sunt foarte corect si nu vreau sa pacalesc pe nimeni.
Ultima editare: