Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
nformații OOC:

1.Numele sau Porecla: Claudiu
2.ID In-Game:25418
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51102
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Claudiu si visul meu de cand eram mic este sa devin politist si sa am grija de oras, de oameni pentru a scapa de infractorii care fac rau. Sper sa fiu primit cu bine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa scap de toti infractorii care ne fac rau.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1-2 ani
9.Experiența în Roleplay:8-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da sunt constient

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Androne
2.Prenumele (Personaj):Claudio
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):25418
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30.2ore.
5.Scolarizare (Personaj):Smurd
6.Joburi Anterioare (Personaj): postas,sofer de autobuz.
7.Job Curent (Personaj):sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt respectuos si doresc ca toti cetatenii orasului sa avem un roleplay cat mai bun.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul pentru care cred ca sunt potrivit pentru politie este ca sunt serios si nu sunt corupt.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Voi incerca sa fiu cât de activ pot si sa am grija de oras.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1. Pot conduce cu viteza pentru a prinde infractorii;2.Am tinta foarte buna;3.Sunt foarte rapid;4.Sunt respectuos cu toti oamenii, fara sa fac discriminari;5.Sunt foarte corect si nu vreau sa pacalesc pe nimeni.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus