Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Gabi
2.ID In-Game:327
3.Vârsta (Minim 15 ani):14(merit o sansa pentru ca sunt capabil)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50903
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):75
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabi am 14 ani si sunt din judetul Ilfov.Sunt o persoana calma si rabdatoare.Fac fotbal de perfomanta de 6 ani.In timpul liber imi place sa citesc,sa ma plimb cu bicicleata si sa vorbesc cu prietenii pe discord.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea pentru a ma alatura in deparmamentul de politie este ca vreau sa ajut lumea,sa protejez acest oras si sa va ajut cu orice imi spuneti.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Aproximatix 3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani de experienta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gheorghe
2.Prenumele (Personaj):Gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):327
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj):Liceul militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabi am 21 de ani si sunt din orasul paleto.La varsta frageda de 6 ani au intrat mafiotii peste mine in casa.Pe tatal meu la-au ucis cu sange rece.Am ramas traumatizat.Dupa intamplarea acesta ma-au crescut bunicii mei.Ma-au educat foarte bine.In prezent imi place sa conduc si sa ajut cetatenii acestui oras.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred ca sunt potrivit sa intru in politie pentru ca stiu sa conduc,trag bine.sunt calm in situatii neplacute.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem egali!!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:trag bine,conduc bine,ma comport frumos cu oamenii,raman calm in situatii neplacute

Member
Aplicatie acceptata, ai o sansa. Contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus