Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informatii OOC:
1.Numele sau Porecla: Emi
2. ID in game: 21596
3.Varsta: 16 ani
4.Primele 5 cifre din CNP:51286
5.Orele jucate pe server: 125 ore
6.Descriere personala: Mă numesc Emi și de când eram mic am visat să devin polițist. Totul a început în copilărie, când mă fascina uniforma lor impecabilă și aura de autoritate pe care o emanau. Încă de pe atunci, admiram curajul și devotamentul lor față de comunitate, iar aceasta a fost scânteia care mi-a aprins dorința de a urma această carieră si de a face o schimbare.
7.Motivatia pentru a te alatura departamentului de Politie: Consider ca motivatia mea de a ma alatura,este cea de a face o schimbare in orasul Los Haos si de a scapa al de cat mai multi infractori.
8.Experienta in FIvem: 3 Luni
9.Experienta in roleplay: 2 luni si jumatate
10.Constientizare Reguli si Ordine: Confirm că înțeleg nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare.

Informatii IC:
1.Numele: Whos
2.Prenumele: Emi
3.Codul numeric personal: 21596
4.Vechimea in oras: 125 luni
5.Scolarizare: 12 clase+ Facultate
6.Joburi anterioare: Ciupercar
7. Job curent: MIner
8.Descriere personala:
La 20 de ani, fiecare pas mă îndreaptă către visul meu de a deveni polițist. Îmi imaginez cum voi purta uniforma cu demnitate și cum voi lupta pentru dreptate în fiecare zi. Fiecare provocare devine o treaptă spre realizarea scopului meu de a servi și proteja comunitatea.
9.Motiv pentru care crezi ca esti potrivit pentru politie: Îmi doresc să devin polițist deoarece simt că este chemarea mea. La 20 de ani, pasiunea pentru justiție și dorința de a servi comunitatea mă definesc. Îmi pregătesc mintea și corpul pentru provocările acestui drum, știind că fiecare zi aduce oportunitatea de a face o diferență și de a proteja pe cei vulnerabili.

10.Diferente fata de alti candidati: Sunt diferit față de alți candidați la poliție datorită dedicării mele absolute pentru a servi și proteja comunitatea, împreună cu abilitățile mele de a construi relații solide și de a găsi soluții creative în situații dificile.
11. Enumera 5 calitati care te-ar recomanda in cadrul Politiei Romane.
  1. Disciplină
  2. Integritate
  3. Abilități de comunicare
  4. Rezistență la stres
  5. Empatie

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus