Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Florin Capitanu
2.ID In-Game:14932
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50811
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):530 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma cheama Florin ,am 15 ani ,ma joc football,SI IMI PLACE MULT fiveM-UL
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi plac mult oamenii din politie simi se pare ca este ceva wow sa fii in cadrul POLITIEI ROMANE.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1360 ore
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):De acord

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Savu
2.Prenumele (Personaj):Florin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):14932
4.Vechimea în Oraș (Personaj):am 530 luni in acest oras
5.Scolarizare (Personaj):Am absolvit universitatea de POLITIE
6.Joburi Anterioare (Personaj):Miner,Pescar,Sofer autobuz,livrator tasty eats
7.Job Curent (Personaj):petrolist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Ma cheama Florin Savu,am 18 ani sunt un cetatean din orasul Los Haos,m-am nascut in Sandy intr-o famile cu putine posibilitati si am invatat sa muncesc si sa-mi castig banii de unul singur,am multi prieteni cu care ma intelg foarte bine.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
Sunt potrivit pentru politie deaorece tin la cetatenii orasului ,la codul penal si am observat ca multa lume din oras incalca legea si as dorii sa nu mai fie atati de multi oameni care incala legea si incearca sa faca rau cetatenilor din oras !
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
Doresc sa spun ca nu doresc sa fiu tratat mai presus de ceilalti canditati eu doar doresc sa apar orasul de oamenii rai si doresc sa mai spun ca nu pot sa ma diferentiez fata de ceilalti canditati deoarece fiecare avem plusuri si minusuri!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respect,seriozitate,punctualitate,stiu sa trag,umor

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus