Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

edi

New member
1.Numele sau Porecla:edi
2.ID In-Game:15606
3.Vârsta (Minim 15 ani):16 mai am 3 luni si fac 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50811
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):51
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat muncitor imi place sa stau de vorba cu colegi pana la epeluri iar dupa apel merg sa salvez orasul cel mai important exemplu asta e,nu imi place sa iau mita si sa las rau facatori in viata sunt la liceu militar poate in scurt pimp pui de politist romana
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):vreo 2 ani jumatate
9.Experiența în Roleplay:Informații IC:10/10 am un rp avansat

Informații IC:

1.Numele (Personaj):edi
2.Prenumele (Personaj):baron
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):15606
4.Vechimea în Oraș (Personaj)IN ACEST ORAS AM INTRAT CAND ERAM MAI TANAR CA ACUMA AM IMBATRANIT LA 60 DE ANI DAR AM STAT UNDEVA LA 5 MIN IAR DE VREO 1 SAPT MAM APUCAT SERIOS
5.Scolarizare (Personaj):AM TERMINAT 12 CLASE AM LOAT BACUL AM FACUT LICEUL MILITAR IAR ACUMA AM VENIT LA DUMNEAVOASRA SA MA ARAT DIPLOMA CU STUDILE MELE SPER SA MA ACCEPTATI
6.Joburi Anterioare (Personaj)DE TOATE PANA LA 30 TOATE JOBURILE CE PUTEAM SA LE FAC LEAM FACUT PESCAR,CIUPERCAR,GUNOIER,TASTY,IAR ACUMA SPERAM CA UN PULITIST
7.Job Curent (Personaj):CIUPERCAR SI LA PESTE ASA DE DIMI
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)OK HAIDETI SA O LOM CU INCEPUTUL EU AM 60 DE ANI DAR MA SIMT CA LA 20 NU IMI PLAC RAU FACATORI EU DE CAND AM IESIT DE LA MAMA DIN BURTA ARAM CU IDEIA CA VOI AJUNGE POLITIST SUNT UN CETATEAN FOARTE CUMINTE FARA CAZIERE SUNT TOP RAU SPER SA MA ACC VA ROG VA PUP SI VA IUBESC CINE VEDE ASTA

9.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Aprob.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus