Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Stefan
2.ID In-Game:444
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server: 11
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un om bun cu bunul simt daca cineva are nevoie de ajutor in ajut imediat si sunt fericit mereu ofer respect daca mi se ofera si mie inapoi .Apreciez pe toata lumea nu conteaza cum arata sau chestii de genu sau chiar daca are vreo boala.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place sa ajut oamenii sa bag oamenii ce fac rele la inchisoare si pot ajuta mereu cu ce e nevoie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Stefan
2.Prenumele (Personaj):pulosu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):444
4.Vechimea în Oraș (Personaj):11 luni
5.Scolarizare (Personaj): liceu + facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Am parul negru cu putina chelie sunt un om bun imi place sa ajut pe toata lumea sicine are nevoie in principal.Am respect pentru cine are si pentru mine etc
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Imi place sa controlez lumea de acte si chestii de genu si cred ca sunt potrivit
10.Diferențiere față de Alți Candidați: bun simt
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: sa ajut lumea sa bag la inchisoare pe cei ce gresesc sa controlez la acte sa fac razii

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Member
Bună ziua țin să vă informez că CV-ul dvs a fost respins

Semnat Agent sef CIoata

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus