- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Vlad
2.ID In-Game:359
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server:1 iar pe cel trecut 950
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Vlad,am 15 ani si imi place sa ma joc fivem si fotbal.Sunt o fire calma si intelegatoare,nu ma supar din orice si imi place sa socializez.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place sa prind infractorii si sa fac cat mai mult roleplay frumos.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproape 2 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Randunica
2.Prenumele (Personaj):Vlad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):359
4.Vechimea în Oraș (Personaj):950 de luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):diicot,politie,smurd,taxi,etc
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Randunica Vlad am 25 de ani.M am nascut in orasul Paleto ,pe langa malul marii ,intr-o familie modesta pana la varsta de 18 ani.In aceea perioada a fost destul de greu pentru mine sa fac bani de o casa,dar in prezent am una frumoasa si sunt fericit ca sunt aici.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:respect oamenii cat si legea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:cu nimic,toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt agil ,respectuos,calm,cooperativ si intelegator
1.Numele sau Porecla:Vlad
2.ID In-Game:359
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server:1 iar pe cel trecut 950
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Vlad,am 15 ani si imi place sa ma joc fivem si fotbal.Sunt o fire calma si intelegatoare,nu ma supar din orice si imi place sa socializez.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place sa prind infractorii si sa fac cat mai mult roleplay frumos.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproape 2 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Randunica
2.Prenumele (Personaj):Vlad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):359
4.Vechimea în Oraș (Personaj):950 de luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):diicot,politie,smurd,taxi,etc
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Randunica Vlad am 25 de ani.M am nascut in orasul Paleto ,pe langa malul marii ,intr-o familie modesta pana la varsta de 18 ani.In aceea perioada a fost destul de greu pentru mine sa fac bani de o casa,dar in prezent am una frumoasa si sunt fericit ca sunt aici.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:respect oamenii cat si legea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:cu nimic,toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt agil ,respectuos,calm,cooperativ si intelegator