Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Haos Romania
Model Aplicație pentru Departamentul de Polițien
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: George
2.ID In-Game: 1468
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 61504
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 122
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un baiat ambițios care este în stare sa urmeze ordine, sa ofere respect si sa fie serios in momentele in care trebuie seriozitate. De asemenea, îmi place să cooperez cu prietenii si sa i ajut pe cei din jurul meu. Sunt incantat de ideea de a fi polițist, pentru ca este visul meu de cand sunt mic.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sunt motivat sa ma alătur Departamentului de Poliție ,deoarece vad zilnic nerespectarea regulilor si sunt motivat sa-i atentionez pe cei care nu le respecta.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Ma joc FiveM de 2 ani si ceva
9.Experiența în Roleplay: Sunt in stare sa fac un roleplay si sunt experimentat in prefacut.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt conștient de reguli si ordine si ca, nerespectarea acestora duce la sancțiuni.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Grosu
2.Prenumele (Personaj): George
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1468
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Sunt in acest oraș de 6 ani, de la varsta de 16 ani, de cand m-am mutat cu parintii mei pentru continuarea studiilor.
5.Scolarizare (Personaj): Am absolvit liceul tehnologic, pe specializare Matematica-Informatica.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taximetrist, Curier, Asistent medical, Constructor, Electrician.
7.Job Curent (Personaj): Taximetrist.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este George Grosu. Sunt un barbat ambițios si motivat sa apere acest oras de toate regulile care sunt încălcate, sunt gata sa respect ordinele primite chiar si cu pretul vieții. Îmi voi respecta toti colegii si nu voi actiona cu stangul, orice ar fi. O sa mi ajut colegii si voi urma cu strictețe ordinele primite.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit pentru poliție, deoarece am aptitudini sportive si sociale.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Spre deosebire de ceilalți, in orice situație pun pe primul loc siguranță celorlalți si prioritizez ordinile superiorilor.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: 5 calitati pe care le consider potrivite pentru acest post sunt: raționamentul, rabdarea, curajul, adaptabilitatea si loialitatea.

Member
Aplicatie acceptata! Contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus