Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrei
2.ID In-Game: 2149
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50907
5.Orele Jucate pe Server: 5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Imi place sa ma joc ma joc pe pc, inainte de incepera scoli ma jucam fivem ca un disperat adc aveam 700 de ore pe haos romania doar in 6 luni si gen na am si viata irl in rest ma mai jucam fortnite dar am vazut upadul nou si ma determinat sa intru si sa inep din nou a face minim 500 ore pe acesti sv si vreau primele 100 ale face in politia romana.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa mentin pacea si legea in oras mai ales ca acum este haos in paleto toti dau de permis toti fac joburi nu mai sunt oameni impartiti peste tot gen cayo casele mafiilor sectii de politie acum toti fac bani la joburi.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 10 luni
9.Experiența în Roleplay: Am destula experienta incat sa fac un rp de calitate.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Kent
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2149
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Sunt in oras de cam un an.
5.Scolarizare (Personaj): Liceul cu program sportiv si facultatea de politie din bucuresti.
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd, electrician.
7.Job Curent (Personaj): Nici unul.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un om pacefist vorbesc linistit cu lumea imi folosesc puterea morala pentru a convinge o persoana sa nu faca vreo prostie sau sa inceteze mistourile care mi lea adreseaza daca acesta continua eu imi voi folosi puterea corporala care o am si il voi da de pamant.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un om bine facut respect legea pentru ca si ea ma respecta, sunt calm in multe situati si nu actionez de aiurea.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Fiecare are calitatile lui si eu am calitatea de a fii calm ceea ce nu vezi la multa lume in 2023
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

1. Sunt un om masiv.
2.Stiu sa actionez in orice situatie.
3.Nu ma pierd cu firea din orice.
4.In caz de o situatie greu de reparat incerc sa gandesc orice solutie de a o repara si nu a exista vreo victima.
5. Eu imi folosec creierul mai mult ca forta pentru ca asta ne determina ca oameni.

Member
Bună ziua țin să vă informez că CV-ul dvs a fost respins

Semnat Agent sef CIoata

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus