New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla:MR.PROPPER
2.ID In-Game:10858
3.Vârsta (Minim 15 ani):FAC 14 DAR SUNT CAPABIL
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):NU LE STIU MA SCUZATI
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):71
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):SALUT EU SUNT ALEX SUNT HANDBALIST SI IMI URMEZ VISUL DE HANDBALIST EU CAND CRESC MAI MARE 20 ANI VREAU SA DEVIN UN POLITIST
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:MIE MIA PLACUT POLITIA IN TOT DEAUNA SI IN BIATA REALA
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):AM 5341 DE ORE
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):MR.PROPPER
2.Prenumele (Personaj):ALEX
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10858
4.Vechimea în Oraș (Personaj):71 DE LUNI
5.Scolarizare (Personaj):ACADEMIA DE POLITIE
6.Joburi Anterioare (Personaj):CASNIC
7.Job Curent (Personaj):CASNIC
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):MR.PROPPER ERA UN OM CU MILIONAR CARE APAREA IN RECLAME FACEA RECLAMA LA (MAI BUN SI MAI USOR CU ASA UN AJUTOR MR.PROPPER) IAR ACUM ESTE UN OM CU FRICA LUI DUMNEZEU SI ESTE BILIIONAR LAU CONCEDIAT DIN POSTUL DE AUTOR PENTRU CA ERA LUMEA INVIDIOASA IAR ACUM SA GANDIT SA INTRE IN POLIITE
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:SUNT UN OM CAPABIL DE 35 DE ANI
10.Diferențiere față de Alți CandidațiOAR CA SUNT PUTIN MAI MARE SU CAPABIL
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:CONDUC,TRAAG,EXPRIM,VB,AM DAT BACALAUREATU MAI MULTE
2.ID In-Game:10858
3.Vârsta (Minim 15 ani):FAC 14 DAR SUNT CAPABIL
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):NU LE STIU MA SCUZATI
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):71
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):SALUT EU SUNT ALEX SUNT HANDBALIST SI IMI URMEZ VISUL DE HANDBALIST EU CAND CRESC MAI MARE 20 ANI VREAU SA DEVIN UN POLITIST
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:MIE MIA PLACUT POLITIA IN TOT DEAUNA SI IN BIATA REALA
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):AM 5341 DE ORE
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):MR.PROPPER
2.Prenumele (Personaj):ALEX
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10858
4.Vechimea în Oraș (Personaj):71 DE LUNI
5.Scolarizare (Personaj):ACADEMIA DE POLITIE
6.Joburi Anterioare (Personaj):CASNIC
7.Job Curent (Personaj):CASNIC
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):MR.PROPPER ERA UN OM CU MILIONAR CARE APAREA IN RECLAME FACEA RECLAMA LA (MAI BUN SI MAI USOR CU ASA UN AJUTOR MR.PROPPER) IAR ACUM ESTE UN OM CU FRICA LUI DUMNEZEU SI ESTE BILIIONAR LAU CONCEDIAT DIN POSTUL DE AUTOR PENTRU CA ERA LUMEA INVIDIOASA IAR ACUM SA GANDIT SA INTRE IN POLIITE
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:SUNT UN OM CAPABIL DE 35 DE ANI
10.Diferențiere față de Alți CandidațiOAR CA SUNT PUTIN MAI MARE SU CAPABIL
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:CONDUC,TRAAG,EXPRIM,VB,AM DAT BACALAUREATU MAI MULTE