Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Darius
2.ID In-Game:1681
3.Vârsta (Minim 15 ani):18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50510
5.Orele Jucate pe Server:13
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt prietenos si imi place sa joc baschet si sa ma mai joc pe calculator . Sunt intelegator si cu un bun simt de observatie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa intru in politie ca sa pot face roleplay bun
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte bun plus ca am fost in toate factiunile dp acest server si joc de la lansare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Bomba
2.Prenumele (Personaj):Darius
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1681
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 13 luni
5.Scolarizare (Personaj):am terinat faculatea
6.Joburi Anterioare (Personaj): fermier, gunoier ,gigolo
7.Job Curent (Personaj):liber profesionist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat de treaba care vrea sa si faca viata in orasul asta . vreau sa incep sa fiu politist deoarece e dorinta mea de mic , sunt o fire agera si ma descurc in orice situatie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: pentru ca a mai fost in trecut si as vrea sa intru iar pentru ca mi a placut
10.Diferențiere față de Alți Candidați: cred ca ma pot descurca mai bine in anumite situatii
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: integritate , prietenie , responsabilitate, seriozitate si sunt un bun sofer

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus