Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Edy
2.ID In-Game:390
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc Edy am 14 ani si sunt pasionat de jocurile video si de kickbox.Ies afara in timpul liber cu prietenii si ne distram.Fac kickbox aproximativ de 2 ani si imi place sa merg la meciuri sa castig cupe si trofee.Aceasta pasiune a inceput de la varsta de 12 ani unde eram foarte emotionat la primul meu meci.Aceasta a fost descrierea mea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:pentru a ajuta multi oameni si a apara orasul de infractori,sa ma comport foarte calm cu colegii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Tanasescu
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):390
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Andrei am 23 de ani,vreau sa absolvesc academia de politie,de mic imi doresc acest lucru dar nu am putut.Ma gandeam in clasa a 8-a sa ma duc la liceu militar.Sunt pasionat de lege si vreau sa apar acest oras de infractori .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt calm,capabli si ascultator la gradele superioare.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Ascult de gradele superioare,sunt capabil pentru orice fel de actiune,ajut cu tot ce se cere,am invatat 5 ani pentru academia de politie si eu zic ca sunt destul de capabil pentru acest job.

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de intrare in academie.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus