New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Edy
2.ID In-Game:390
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc Edy am 14 ani si sunt pasionat de jocurile video si de kickbox.Ies afara in timpul liber cu prietenii si ne distram.Fac kickbox aproximativ de 2 ani si imi place sa merg la meciuri sa castig cupe si trofee.Aceasta pasiune a inceput de la varsta de 12 ani unde eram foarte emotionat la primul meu meci.Aceasta a fost descrierea mea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieentru a ajuta multi oameni si a apara orasul de infractori,sa ma comport foarte calm cu colegii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Tanasescu
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):390
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Andrei am 23 de ani,vreau sa absolvesc academia de politie,de mic imi doresc acest lucru dar nu am putut.Ma gandeam in clasa a 8-a sa ma duc la liceu militar.Sunt pasionat de lege si vreau sa apar acest oras de infractori .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt calm,capabli si ascultator la gradele superioare.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Ascult de gradele superioare,sunt capabil pentru orice fel de actiune,ajut cu tot ce se cere,am invatat 5 ani pentru academia de politie si eu zic ca sunt destul de capabil pentru acest job.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Edy
2.ID In-Game:390
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc Edy am 14 ani si sunt pasionat de jocurile video si de kickbox.Ies afara in timpul liber cu prietenii si ne distram.Fac kickbox aproximativ de 2 ani si imi place sa merg la meciuri sa castig cupe si trofee.Aceasta pasiune a inceput de la varsta de 12 ani unde eram foarte emotionat la primul meu meci.Aceasta a fost descrierea mea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieentru a ajuta multi oameni si a apara orasul de infractori,sa ma comport foarte calm cu colegii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Tanasescu
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):390
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Andrei am 23 de ani,vreau sa absolvesc academia de politie,de mic imi doresc acest lucru dar nu am putut.Ma gandeam in clasa a 8-a sa ma duc la liceu militar.Sunt pasionat de lege si vreau sa apar acest oras de infractori .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt calm,capabli si ascultator la gradele superioare.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Ascult de gradele superioare,sunt capabil pentru orice fel de actiune,ajut cu tot ce se cere,am invatat 5 ani pentru academia de politie si eu zic ca sunt destul de capabil pentru acest job.