New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla:George
2.ID In-Game:3028
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 trebuie sa fac 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):58
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat care imi place sa ma foc footbal si sa ma joc pe calculator fivem pe serverul haos romania
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieentru ca imi place sa fiu politist asta este visul meu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:9-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Tiganu
2.Prenumele (Personaj):George
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3028
4.Vechimea în Oraș (Personaj):58 de luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist
7.Job Curent (Personaj):taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):eu de mic visez sa devin politist si am facut scoala am facut liceu si mam dus la facultate si am facut academia de politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:eu consider ca sunt bun pentru poilitie stiu sa trag cu arma cu tazer cu de toate
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem la fel aproape
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa conduc bine stiu sa trag stiu sa am comportament adecvat cu oameni care sunt trasi pe dreapta sa stiu sa trag oameni pe dreapta si sa opresc oameni la vama fara nici o discutie
2.ID In-Game:3028
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 trebuie sa fac 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):58
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat care imi place sa ma foc footbal si sa ma joc pe calculator fivem pe serverul haos romania
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieentru ca imi place sa fiu politist asta este visul meu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:9-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Tiganu
2.Prenumele (Personaj):George
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3028
4.Vechimea în Oraș (Personaj):58 de luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist
7.Job Curent (Personaj):taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):eu de mic visez sa devin politist si am facut scoala am facut liceu si mam dus la facultate si am facut academia de politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:eu consider ca sunt bun pentru poilitie stiu sa trag cu arma cu tazer cu de toate
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem la fel aproape
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa conduc bine stiu sa trag stiu sa am comportament adecvat cu oameni care sunt trasi pe dreapta sa stiu sa trag oameni pe dreapta si sa opresc oameni la vama fara nici o discutie