New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: cristi
2.ID In-Game:941
3.Vârsta (Minim 15 ani):18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50504
5.Orele Jucate pe Server:apr7
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma cheama cristi am 18 ani si imi place sa ma plimb cu masina
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sunt linistit si ascultator
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2ani
9.Experiența în Roleplay:da 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):cristi
2.Prenumele (Personaj):baciu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):941
4.Vechimea în Oraș (Personaj):in acest oras am aproape 2 luni /cel trecut aveam peste500
5.Scolarizare (Personaj):12 clase +bac si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):mam nascut in paleto am 21 de ani provin dintro familie saraca si idoli mei de mic copil sunt politisti si in doresc sa ajung si eu unu din ei
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt ascultator si fac tot ce mi se spune
10.Diferențiere față de Alți Candidați:suntem toti egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa conduc /sunt calm in ori ce situatie/duc misiunile pana la capat /ascult la linie se zic gradele superioare /respect intre colegi
1.Numele sau Porecla: cristi
2.ID In-Game:941
3.Vârsta (Minim 15 ani):18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50504
5.Orele Jucate pe Server:apr7
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma cheama cristi am 18 ani si imi place sa ma plimb cu masina
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sunt linistit si ascultator
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2ani
9.Experiența în Roleplay:da 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):cristi
2.Prenumele (Personaj):baciu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):941
4.Vechimea în Oraș (Personaj):in acest oras am aproape 2 luni /cel trecut aveam peste500
5.Scolarizare (Personaj):12 clase +bac si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):mam nascut in paleto am 21 de ani provin dintro familie saraca si idoli mei de mic copil sunt politisti si in doresc sa ajung si eu unu din ei
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt ascultator si fac tot ce mi se spune
10.Diferențiere față de Alți Candidați:suntem toti egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa conduc /sunt calm in ori ce situatie/duc misiunile pana la capat /ascult la linie se zic gradele superioare /respect intre colegi