- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andrei Stan
2.ID In-Game:1210
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
50904
5.Orele Jucate pe Server:1.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt pasionat de roleplay si iubesc sa construiesc calculatoare ultiumul meu build a fost pt. un tovaras avea in i5 13400f 3070 founder edition 32gb ram kingstone ssd samsung 1tb placa de baza gigabyte b760m cu port intel 320hdd nu mai stiu ce firma era sio carcasa spacewar . Fac inot la csa pe timpul veri . SI doresc sa imi incep un canal de twich =)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Este prea multa crima in acest oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5-6 luni
9.Experiența în Roleplay:
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Ferrer
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1410
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1.6 luni
5.Scolarizare (Personaj):scoala nr 197 liceul lazar si facultatea politehnica
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier-pescar-fermier
7.Job Curent (Personaj)pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt foarte munictor ascult de gradele mai mari si de cand eram mic doream sa i ntru in politie . Din fericire astazi am o sansa
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt foarte ascultator si nu comentez
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toata lumea are cv special eu asi spune ca sunt doar ascultator
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:ascultator rabdare Onest, intuitie intelegator
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andrei Stan
2.ID In-Game:1210
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
50904
5.Orele Jucate pe Server:1.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt pasionat de roleplay si iubesc sa construiesc calculatoare ultiumul meu build a fost pt. un tovaras avea in i5 13400f 3070 founder edition 32gb ram kingstone ssd samsung 1tb placa de baza gigabyte b760m cu port intel 320hdd nu mai stiu ce firma era sio carcasa spacewar . Fac inot la csa pe timpul veri . SI doresc sa imi incep un canal de twich =)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Este prea multa crima in acest oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5-6 luni
9.Experiența în Roleplay:
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Ferrer
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1410
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1.6 luni
5.Scolarizare (Personaj):scoala nr 197 liceul lazar si facultatea politehnica
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier-pescar-fermier
7.Job Curent (Personaj)pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt foarte munictor ascult de gradele mai mari si de cand eram mic doream sa i ntru in politie . Din fericire astazi am o sansa
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt foarte ascultator si nu comentez
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toata lumea are cv special eu asi spune ca sunt doar ascultator
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:ascultator rabdare Onest, intuitie intelegator