Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrei / ZexT
2.ID In-Game: 171
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13 o sa fac 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): -
5.Orele Jucate pe Server: 1 deocamdata dar inainte de wipe pot spune ca sunt destul de cunoscut de catre lume nu mai este nevoie sa spun orele
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei, am 13 ani, ma joc diferite jocuri pe calculator/ps si vreau sa ma acc in pd
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa ajut politia ca in mafii am fost destul la viata mea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cativa ani buni
9.Experiența în Roleplay: o experienta destul de dotata pot spune
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): nicu
2.Prenumele (Personaj): jokeru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 171
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 luna
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): destul de multe joburi am strans multe cunostinte
7.Job Curent (Personaj): somer sper ca noul job sa fie de politist :)
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): ma numesc nicu jokeru am varsta de 23 de ani, si vreau sa ma alatur voua deoarece acesta este visul meu de mic copil, sa pot ajuta politia si sa fac din acest oras unul mai bun
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ma descurc in orice domeniu cum ar fi : vorbit/tras/condus/negociat/pazit/ etc
10.Diferențiere față de Alți Candidați: am multe calitati mai bune fata de ceilalti si astea sunt fapte nu vorbe
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: trasul/condusul/pilotatul/calmitatea/intelepciunea/etc sunt mult mai multe

Member
Bună ziua țin să vă informez că CV-ul dvs a fost respins

Semnat Agent sef CIoata

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus