New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaavid
2.ID In-Game:20946
3.Vârsta (Minim 15 ani):fac 15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50905
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):53
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt David am aporape 15 ani si am un vis de a ajunge fotbalist si incerc si fac tot posibilul sa realizez ce mi am pus in plan
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea este prindere criminalilor si a jefuitorilor pentru ca am vazut foarte multe cazuri si nu am putut face nimic
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:9.25/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Inteleg acest lucru si il respect
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Bebino
2.Prenumele (Personaj)avid
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20946
4.Vechimea în Oraș (Personaj):m am mutat in acest oras de 53 de luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase+academia de politie trecuta cu 10
6.Joburi Anterioare (Personaj):Miner
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)e mic copil imi doresc sa ajung ca tatal meu,tatal meu a fost ucis intr un accident de elicopter de niste mafioti(camatari)si de atunci eu imi doresc sa imi ating scopul si sa ajung ca el cel mai mare grad si sa i prind pe cei care mi lau rapit de langa mine pe tatal meu care putea sa ma antreneze si sa maia sub aripa dreapta
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Ma cred potrivitt pentru ca stiu sa conduc stiu sa trag si stiu sa pilotez dar mai stiu si sa gestionez foarte bine situatile stresante si dificile
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Am un caracter puternic dezvoltat si fizic si mental
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Stiu sa trag stiu sa conduc stiu sa pilotez avion/elicopter stiu sa imi pastrez calmul si sa ma decurc in dierite situati
1.Numele sau Poreclaavid
2.ID In-Game:20946
3.Vârsta (Minim 15 ani):fac 15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50905
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):53
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt David am aporape 15 ani si am un vis de a ajunge fotbalist si incerc si fac tot posibilul sa realizez ce mi am pus in plan
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea este prindere criminalilor si a jefuitorilor pentru ca am vazut foarte multe cazuri si nu am putut face nimic
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:9.25/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Inteleg acest lucru si il respect
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Bebino
2.Prenumele (Personaj)avid
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20946
4.Vechimea în Oraș (Personaj):m am mutat in acest oras de 53 de luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase+academia de politie trecuta cu 10
6.Joburi Anterioare (Personaj):Miner
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)e mic copil imi doresc sa ajung ca tatal meu,tatal meu a fost ucis intr un accident de elicopter de niste mafioti(camatari)si de atunci eu imi doresc sa imi ating scopul si sa ajung ca el cel mai mare grad si sa i prind pe cei care mi lau rapit de langa mine pe tatal meu care putea sa ma antreneze si sa maia sub aripa dreapta
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Ma cred potrivitt pentru ca stiu sa conduc stiu sa trag si stiu sa pilotez dar mai stiu si sa gestionez foarte bine situatile stresante si dificile
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Am un caracter puternic dezvoltat si fizic si mental
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Stiu sa trag stiu sa conduc stiu sa pilotez avion/elicopter stiu sa imi pastrez calmul si sa ma decurc in dierite situati