Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Stefan
2.ID In-Game: 16344
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50704
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 230
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Stefan am varsta de 16 ani si sunt din judetul Dambovita. Sunt un baiat simplu, prietenos, calm poate uneori timid si serios. Sunt foarte punctual si imi place foarte mult ca si cel cu care trebuie sa fac o treaba sa fie punctual. Nu imi place sa intru in probleme sau sa ma cert. Stiu ce este respectul, ce inseamna a iti respecta colegii si a colabora cu acestia. Am simtul umorului, dar niciodata nu intrec masura cu gluma.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru prima oara incerc sa fiu intr-un departament de politie si sper sa fie o experienta placuta.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an si jumatate.
9.Experiența în Roleplay: Cred ca am o experienta buna in a face un roleplay cat mai calitativ.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt constient.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Eljefe
2.Prenumele (Personaj): Stefan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 16344
4.Vechimea în Oraș (Personaj): De 230 luni.
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier, Sofer de autobuz, Fermier, Pescar.
7.Job Curent (Personaj): Miner.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Eljefe Stefan si sunt nascut in Los Haos, si crescut in Paleto Bay unde am terminat si liceul, imi place sportul si masinile.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt foarte prietenos cu oamenii, si sper sa ma coordonez bine si cu colegii mei prin a ne face treaba mult mai bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Parerea mea este ca suntem toti la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1. Sunt prietenos cu cei din jur.
2. Sunt inteligent.
3. Nu ies din cuvantul unui superior.
4. Am rabdare
5. Stiu sa ma coordonez.

Member
Aplicatie acceptata, cautati un tester la sectia din Paleto.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus