Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Bogdan
2.ID In-Game:7117
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50701
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):350
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt o persoana foarte pacifista si care are multa rabdare in privinta multor situatii ,consider ca sunt si devotat in ceea ce fac si duc treaba pana la capat, sunt si de incredere si foarte de treaba
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:a mea este una pentru a ajuta oameni la nevoie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 luni
9.Experiența în Roleplay:consider ca e la un nivel mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Bogdan
2.Prenumele (Personaj)Dark
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7117
4.Vechimea în Oraș (Personaj):350 de luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase cu bacul luat
6.Joburi Anterioare (Personaj):toate( de la fermier pana la job petrolier)
7.Job Curent (Personaj):ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):eu sunt Bogdan Dark si sunt o persoana care pune suflet in treaba care o face si este pus la punct cu toate situatiile,provin dintr-o familie care bunicu era brigadier in cadrul armatei si tata soldat ,si mi-as dori sa fac parte din acest job pentru a duce pana la capat aceasta chestie in familie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați:consider ca eu , fata de alti sunt rabdator si calm , nu sunt impulsiv in situatiile critice
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:calm,de treaba ,serios ,devotat,ascultator

Ultima editare:
Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 22-00)

În cazul în care nu găsiți pe nimeni, aștept un mesaj pe Discord.

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus