- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaorian
2.ID In-Game:1266
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5080216
5.Orele Jucate pe Server:4.7
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)rietenos , de treaba si capabil sa duc o conv .Imi place sa comunic si tot timpu incerc sa fiu amabil
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place domeniu si ma simt capabil
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):jumatate de an
9.Experiența în Roleplay:cam de nota 8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):Marinescu
4.Vechimea în Oraș (Personaj):aproape 5 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu , scoala de politie , si facultate am bacul luat
6.Joburi Anterioare (Personaj):am fost in alte orase sofer pe tir , sofer pe autobuz,
7.Job Curent (Personaj):gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mihai Marinescu este un personaj amabil si amuzant.Capabil de a intelege situatia/problema oamenilor .El incearca sa ajute si nu se ocupa cu infractiuni.Mihai este un om modest care a inceput de jos ,iar visul lui ar fi sa devina politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deoarece pot invata toate legile , sunt corect cu toti si ii tratez egal pe toti
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt o persoana corecta care isi va dedica timpul si nu va lasa de dorit
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:corect,amabil,solidar,altruist,modest
1.Numele sau Poreclaorian
2.ID In-Game:1266
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5080216
5.Orele Jucate pe Server:4.7
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)rietenos , de treaba si capabil sa duc o conv .Imi place sa comunic si tot timpu incerc sa fiu amabil
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place domeniu si ma simt capabil
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):jumatate de an
9.Experiența în Roleplay:cam de nota 8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):Marinescu
4.Vechimea în Oraș (Personaj):aproape 5 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu , scoala de politie , si facultate am bacul luat
6.Joburi Anterioare (Personaj):am fost in alte orase sofer pe tir , sofer pe autobuz,
7.Job Curent (Personaj):gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mihai Marinescu este un personaj amabil si amuzant.Capabil de a intelege situatia/problema oamenilor .El incearca sa ajute si nu se ocupa cu infractiuni.Mihai este un om modest care a inceput de jos ,iar visul lui ar fi sa devina politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deoarece pot invata toate legile , sunt corect cu toti si ii tratez egal pe toti
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt o persoana corecta care isi va dedica timpul si nu va lasa de dorit
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:corect,amabil,solidar,altruist,modest