New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: Fin
2.ID In-Game: 1657
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 dar sunt foarte capabil am mai fost de doua ori in pr înainte de wipe
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 200 sau 198 ceva de genu
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Alex și îmi place sa ma dau cu mtb și sa fac it
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am mai fost și îmi place mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 10, am fost staff
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Fin
2.Prenumele (Personaj): Carlos
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1657
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 200
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + facultatea militară
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic
7.Job Curent (Personaj): nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma cheamă Fin și am fost crescut și născut in Sandy dar la vârsta de 12 ani fratele meu a fost ucis de niște mafioți iar de atunci eu mi-am dorit sa fiu polițist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ascult ordinele și sunt activ
10.Diferențiere față de Alți Candidați: ascult ordinele
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane: ascult ordinele , sunt activ , conduc bune , trag bine ( in caz ca este nevoie ) , sunt de treaba.
2.ID In-Game: 1657
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 dar sunt foarte capabil am mai fost de doua ori in pr înainte de wipe
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 200 sau 198 ceva de genu
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Alex și îmi place sa ma dau cu mtb și sa fac it
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am mai fost și îmi place mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 10, am fost staff
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Fin
2.Prenumele (Personaj): Carlos
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1657
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 200
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + facultatea militară
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic
7.Job Curent (Personaj): nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma cheamă Fin și am fost crescut și născut in Sandy dar la vârsta de 12 ani fratele meu a fost ucis de niște mafioți iar de atunci eu mi-am dorit sa fiu polițist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ascult ordinele și sunt activ
10.Diferențiere față de Alți Candidați: ascult ordinele
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane: ascult ordinele , sunt activ , conduc bune , trag bine ( in caz ca este nevoie ) , sunt de treaba.