- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Silviu
2.ID In-Game:1376
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17 jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50611
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 98
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Silviu si imi place sa ma joc fivem in timplu liber, imi plac plimbarile cu masina noapte sa ies cu tovarsi si sa ma distrez
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fiu cu legea si sa l curatam de cei rai
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam 2 ani de zile
9.Experiența în Roleplay: una foarte buna adica cam de pe o scara de la 1 la 10 cam un 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA CONFIRM
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Silviu
2.Prenumele (Personaj): Nebunu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1376
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 98 luni
5.Scolarizare (Personaj): facultatea de mecanica
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier,sofer de autobuz ,miner
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Silviu Nebunu m am nascut intr o casuta mica in pustietate nu avem conditi mai de loc eram 3 frati eu find cel mai mare a trebuit sa mi iau viata in piept de la o varsta foarte frageda si sa incerc sa aduc banuti pt a ne descurca la varsta de 13 ani am plect in oraselul paleto pentru a incerca sa fac bani incepusem sa vand ziare find foarte mic baieti mai mari ma bateau si mi furau ziarle si bani si aceaste chestie m a facut sa mi doresc sa fiu politist cand voi ajunge mare ca sa pot apara toti cetateni de oameni de genul si a fi liniste si pace in oras.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt extrem de muncitor si o sa fiu un bun politist
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Respect
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respect, empatie, munca, abilitatea de a lucra in echipa bine, pragtirea fizica
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Silviu
2.ID In-Game:1376
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17 jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50611
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 98
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Silviu si imi place sa ma joc fivem in timplu liber, imi plac plimbarile cu masina noapte sa ies cu tovarsi si sa ma distrez
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fiu cu legea si sa l curatam de cei rai
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam 2 ani de zile
9.Experiența în Roleplay: una foarte buna adica cam de pe o scara de la 1 la 10 cam un 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA CONFIRM
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Silviu
2.Prenumele (Personaj): Nebunu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1376
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 98 luni
5.Scolarizare (Personaj): facultatea de mecanica
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier,sofer de autobuz ,miner
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Silviu Nebunu m am nascut intr o casuta mica in pustietate nu avem conditi mai de loc eram 3 frati eu find cel mai mare a trebuit sa mi iau viata in piept de la o varsta foarte frageda si sa incerc sa aduc banuti pt a ne descurca la varsta de 13 ani am plect in oraselul paleto pentru a incerca sa fac bani incepusem sa vand ziare find foarte mic baieti mai mari ma bateau si mi furau ziarle si bani si aceaste chestie m a facut sa mi doresc sa fiu politist cand voi ajunge mare ca sa pot apara toti cetateni de oameni de genul si a fi liniste si pace in oras.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt extrem de muncitor si o sa fiu un bun politist
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Respect
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respect, empatie, munca, abilitatea de a lucra in echipa bine, pragtirea fizica