- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla:
2.ID In-Game:24947
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30 fix
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte);Ma numesc Vlad am varsta d 15 ani si imi plac jocurile video si calculatoarele in special.Am o pasiune pentru FiveM.Eu sunt o persoana buna la suflet,ascultatoare si descucareata.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc sa ajung grad mare si sa ajut cu tot ce pot.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc pe acest sv de 3 ani
9.Experiența în Roleplay:multa
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a,Condirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):hector
2.Prenumele (Personaj):armando
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24947
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 luni
5.Scolarizare (Personaj):Faculatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj)ostas si Gunoier
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc Hector Aramando si sunt un cetetean al orasului haos venbit din Mexico.Eu sunt calm si doeresc sa intru in politie.Sunt foarte calm,muncitor si dedicat acestei factiuni si lucrez foarte bine cu colegii mei.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cunoasterea foarte bine a regulior de circulatie si codul penal.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Respect,Munca,harnicie,Altruism
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respect,Munca,harnicie,Altruism,Respect,
2.ID In-Game:24947
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30 fix
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte);Ma numesc Vlad am varsta d 15 ani si imi plac jocurile video si calculatoarele in special.Am o pasiune pentru FiveM.Eu sunt o persoana buna la suflet,ascultatoare si descucareata.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc sa ajung grad mare si sa ajut cu tot ce pot.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc pe acest sv de 3 ani
9.Experiența în Roleplay:multa
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a,Condirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):hector
2.Prenumele (Personaj):armando
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24947
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 luni
5.Scolarizare (Personaj):Faculatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj)ostas si Gunoier
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc Hector Aramando si sunt un cetetean al orasului haos venbit din Mexico.Eu sunt calm si doeresc sa intru in politie.Sunt foarte calm,muncitor si dedicat acestei factiuni si lucrez foarte bine cu colegii mei.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cunoasterea foarte bine a regulior de circulatie si codul penal.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Respect,Munca,harnicie,Altruism
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respect,Munca,harnicie,Altruism,Respect,