- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: Andrei
2.ID In-Game: 3889
3.Vârsta (Minim 15 ani): 12 ( Ma descurc chiar daca nu am varsta necesara)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50207
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 87
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt intelegator, ascultator, si sunt pregatit pentru a fi in Politia Romana
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sa ajut departamentul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):120 ore
9.Experiența în Roleplay: Destul de ok
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
1.Numele (Personaj): Slap
2.Prenumele (Personaj): Andreitzuuu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3889
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 87
5.Scolarizare (Personaj): Academaia de Politie Los Santos
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier, Sofer de Autobuz, Postas, Taxi
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ma numesc Andrei, am 12 ani si de cand eram mic doream sa fiu politist. Ma uitam la desene cu politie si imi placea foarte mult. Intr-o zi, a intrat peste noi politia si la luat pe tata si nu lam mai vazut. Si de atunci am jurat sa fiu politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Stiu sa trag cu arma destul de bine, conduc bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma cred mare, pt ca toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Seriozitatea, Calmul, Istet, Curaj, Respect.
2.ID In-Game: 3889
3.Vârsta (Minim 15 ani): 12 ( Ma descurc chiar daca nu am varsta necesara)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50207
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 87
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt intelegator, ascultator, si sunt pregatit pentru a fi in Politia Romana
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sa ajut departamentul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):120 ore
9.Experiența în Roleplay: Destul de ok
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
1.Numele (Personaj): Slap
2.Prenumele (Personaj): Andreitzuuu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3889
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 87
5.Scolarizare (Personaj): Academaia de Politie Los Santos
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier, Sofer de Autobuz, Postas, Taxi
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ma numesc Andrei, am 12 ani si de cand eram mic doream sa fiu politist. Ma uitam la desene cu politie si imi placea foarte mult. Intr-o zi, a intrat peste noi politia si la luat pe tata si nu lam mai vazut. Si de atunci am jurat sa fiu politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Stiu sa trag cu arma destul de bine, conduc bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma cred mare, pt ca toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Seriozitatea, Calmul, Istet, Curaj, Respect.