Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Madalin
2.ID In-Game:2034
3.Vârsta (Minim 15 ani):23
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50006
5.Orele Jucate pe Server:2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Am 23 de ani,lucrez in domeniul vanzarilor de piese auto.Ma joc fivem seara dupa munca ca si un relax.Sunt linistit,calm,glumet,serios.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place foarte mult rp ul de politie,stiu sa trag foarte bine si imi place si coordonarea politiei foarte mult.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Ma joc fivem de prin 2017
9.Experiența în Roleplay:9(mai gresesc si eu uneori)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Bineinteles

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Spaidar
2.Prenumele (Personaj):Madalin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2034
4.Vechimea în Oraș (Personaj): M-am mutat de 2 ani si jumatate aici
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie de la Campina
6.Joburi Anterioare (Personaj):pana sa ma apuc de academia de politie am facut part time uber
7.Job Curent (Personaj):Uber
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat muncitor care stie ce isi doreste in viata cel mai mult.Am invatat foarte mult si m am antrenat foarte mult ca sa pot trece cu brio academia de politie.Am foarte multe abilitati care ma ajuta sa fiu un bun politist si imi doresc foarte mult sa intru in cadul departamentului si sa avansez pe o pozitie cat mai mare.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Aplic legea cu punct si virgula,nu exista sa fiu corupt.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Mereu iau initiativa si sunt mai prompt decat multi oameni din jurul meu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Atent la detalii,calm,rezistenta la presiune,corect

Member
Bună ziua țin să vă informez că cvul dvs a fost acceptat,căutați o persoana din cadrul poliției romanale la secția din paleto sau los haos, spunandu-le că doriți un tester

Semnat comisar șef Sandala Hank

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus