Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Big
2.ID In-Game: 153
3.Vârsta (Minim 15 ani):am 14 ani dar sunt capabil
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51010
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma cheama big am 14 ani imi place foarte mult politia si as dorii sa am o functie in ea, fac orice pentru a a intra in gradul de cadet
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place politia mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):un an
9.Experiența în Roleplay:9,6
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Boss
2.Prenumele (Personaj):Big
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):153
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 luni
5.Scolarizare (Personaj):militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):cetatean
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma cheama big boss am 21 ani si as dorii foarte mult sa intru in factiunea Politia Romana, acum 10 ani o duceam foarte prost si ma uitam cum isi fac treaba politisti si imi doream foarte mult sa intru si eu
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu sa trag, stiu sa coordonez si stiu sa conduc
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu stiu pana acum
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:condusul,trasul,coordonatul,intelegerea intre colegi,respectul cand vorbesc

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Respins. ( Poti reaplica dupa 48h )

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !
image.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus