Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Rudi
2.ID In-Game: 1988
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 1988
5.Orele Jucate pe Server: deocamdata 1 ora dar pe haosul trecut 300
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Rudi am 15 ani merg la liceu si sunt sportiv. de obicei in timpul liber ma joc pe calculator.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: de mic mi-a placut aceasta viata si voiam sa prin infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): ma joc fivem cam de 1 an si ceva
9.Experiența în Roleplay: dupa parerea mea eu fac un roleplay calitativ
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Bosul
2.Prenumele (Personaj): Rudi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1988
4.Vechimea în Oraș (Personaj): ai orasul vechi 300 luni iar in orasul nou 2
5.Scolarizare (Personaj): academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): fost sub-inspector PR si am mai fost si in diicot
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): m-am nascut in orasul Los Hos unde niste hoti au vrut sa ii sparga casa celui mai bun prieten al meu. De atunci eu cu prietenul meu ne-am zis ca ne vom aangaja in politie ca sa ii prindem pe acei talhari.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: trag bine negociez bine stiu cum sa ma comport cu oameni si am experienta.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: singura diferenta este ca sunt rabdator.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: trag bine, conduc bine, negociez bine, am rabdare, stiu cum sa ma comport.

Member
Buna ziua țin să vă informez că CV-ul dvs a fost respins + blacklist deoarece ați minitit in legătură cu cnpul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus