Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Ștefan David
2.ID In-Game:22158
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):28604
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):33 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat serios care are un respect foarte mare fața de gradele mai mari iar sunt mereu liber sa ajut persoanele din jurul meu.Sunt foarte activ si am scopul de a prinde infractori.Promit ca nu o sa dau greș.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea este aceea ca nu imi plac oameni care încalca legea mai ales cei care o fac pentru motive personale sau mai rau pentru bani.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):600 ore
9.Experiența în Roleplay:3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt Constient de sancțiuni iar inteleg nerespectarea regulilor.

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Rusu
2.Prenumele (Personaj):David
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):22158
4.Vechimea în Oraș (Personaj):33 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceul Militar și academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):Cipercar,poștas,șofer autobuz
7.Job Curent (Personaj):Electrician
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat simplu care și a pierdut familia de mic deoarece cineva a intrat la mine in casa ....tata a vrut sa il opreasca dar a fost prea tarziu deoarece omul acela avea un pistol.Iar de atunci visul meu este să devin politist pentru a prinde toți infractori.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am o motivație foarte mare de a nu greși , sunt serios iar toata ziua sunt in oraș.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Am un respect foarte mare fata de gradele superioare dar si inferioare deoarece stiu ca și ei au muncit pentru a ajunge ce sunt in ziua de azi.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Serios,Activ,Respectuos,drept,puternic.

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Respins. ( CNP ul dvs. este fals )

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !
image.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus