- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: ianis
2.ID In-Game: 3250
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 170 de ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, sunt ianis si o descriere mica desre mine ar fi ca: sunt o persoana extrem de calculata, imi place sa fac totul la detaliu, imi place sa ofer ajutorul meu oricui, indiferent ca e mai incepator sau mai avansat decat mine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place sa fac roleplay activ si constant, astfel voi avea o sansa de a ajuta comunitatea la un roleplay mai bun si avansat decat de obicei.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: sunt dinaite de furtuna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Inteleg nerespectarea regulilor si ordinelor superioare.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): ianis
2.Prenumele (Personaj): vlad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3250
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 145 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Gradinita, Scoala generala,Liceu si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): Ciupercar,Gunoier,Electrician,taxi
7.Job Curent (Personaj): Ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, sunt ianis , sunt un taximetris foarte bun , imi place sa cunosc persoane noi sunt muncitor ajut pe toata lumea imi place munca in echipa
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Mereu am tinut cu legea, si imi place foarte mult muca in echipa
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Consider ca toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?: Munca in echipa, sunt punctual, sunt foarte prietenos, sunt foarte intregativ
1.Numele sau Porecla: ianis
2.ID In-Game: 3250
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 170 de ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, sunt ianis si o descriere mica desre mine ar fi ca: sunt o persoana extrem de calculata, imi place sa fac totul la detaliu, imi place sa ofer ajutorul meu oricui, indiferent ca e mai incepator sau mai avansat decat mine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place sa fac roleplay activ si constant, astfel voi avea o sansa de a ajuta comunitatea la un roleplay mai bun si avansat decat de obicei.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: sunt dinaite de furtuna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Inteleg nerespectarea regulilor si ordinelor superioare.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): ianis
2.Prenumele (Personaj): vlad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3250
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 145 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Gradinita, Scoala generala,Liceu si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): Ciupercar,Gunoier,Electrician,taxi
7.Job Curent (Personaj): Ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, sunt ianis , sunt un taximetris foarte bun , imi place sa cunosc persoane noi sunt muncitor ajut pe toata lumea imi place munca in echipa
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Mereu am tinut cu legea, si imi place foarte mult muca in echipa
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Consider ca toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?: Munca in echipa, sunt punctual, sunt foarte prietenos, sunt foarte intregativ