Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Sasa
2.ID In-Game:1166
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5091002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):20
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat simplu caruia ii place sa se jocae fivem si care iubeste departamentul de politie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi doresc sa intru in aceasta factiune deaorece consider ca o pot ajuta daca voi ajunge undeva mai sus
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:Ma descurc foarte bine la roleplay din punctul meu de vedere
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Fuego
2.Prenumele (Personaj):De diamant
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1166
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj):Am terminat academia
6.Joburi Anterioare (Personaj):pescar,Sofer de autobuz,Am avut o ferma la periferia oerasului
7.Job Curent (Personaj):Somer mi am ffacut timp sa ma pregatesc pt academia de politie
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un barbat simplucaruia ia placut de mic politia si ceea ce fac acestia pentru societate,sunt dispus sa muncesc 24/7 pt acest job chiar daca nu este unul usor ma voi descurca cu siguranta fiindca am incredere in mine
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Consider ca sunt potrivit pentru politie deoarece imi place acest job foarte mul ,ma pot straduia pana la epuiza la un caz foarte important pe care sar putea sa il intapin in aceasta institutie publica
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Consider ca sunt mai silitor fata de ceilalti candidati
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt mucitor(24/7):stiu sa ascult de persoane si sa execut fara comentari.conducator foarte bun.stiu sa socializez cu oameni si sa ma descurc chiar daca sunt probleme.Capabil

Ultima editare:
Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Respins. (CNP ul dvs. nu corespunde cu varsta pe care o aveti )

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !
image.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus