Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Moldovan Darius
2.ID In-Game:946
3.Vârsta (Minim 15 ani):26
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):24432
5.Orele Jucate pe Server:500h pe vechiul sv
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ordinea si disciplina ma defineste avand in vedere ca aceasta meserie o practic si ooc , iubesc politia si tot ce tine de ea , doresc sa revin in politie pentru a face o politie de calitate precum este acest server.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia cred ca am spus-o mai sus , avand in vedere ca prcatic aceasta meserie si ooc , iubesc sa fiu politist si aici .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 500h pe acest server in care am fost tot in politie ca si chestor dar am iesit din motive personale la perioada aceea .
9.Experiența în Roleplay: Experienta mea in roleplay este una avansata .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Ghetar
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 946
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 500h (pe vechiul sv)
5.Scolarizare (Personaj): Liceul + Facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politist (fost Chestor in Politie )
7.Job Curent (Personaj): Nici un fel de job , nu ma vad facand altceva infara de Politie sincer :D
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un tip ambitios , imi place ordinea si disciplina . Sunt foarte sever cand vine vorba de corectitudine si disciplina.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu perosonal cred ca sunt potrivit pentru aceasta meserie / job deoarece am o experienta vasta in domeniul Politiei IC si OOC , si altceva nu ma vad facand sincer.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Singura diferenta ar fii ca practic aceasta meserie si ooc , in rest nu cred ca sunt diferente fata de viitori colegi .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Ordine, Disciplina, Severitate la locu de munca . Seriozitate si Dedicare .

Member
Bună ziua țin să vă informez că CV-ul dvs a fost respins

Semnat comisar șef
Sandala hank

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus