- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla:Clown
2.ID In-Game:21364
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50811
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30 tocmai ce am luat ck inainte aveam 300
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un simplu om caruia ii place sa se joace si sa isi faca prieteni cu, care sa treaca prin multe etape
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place foarte mult acest post si am experienta in politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Valentin
2.Prenumele (Personaj):Bisoi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):21364
4.Vechimea în Oraș (Personaj):jumate de an
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un cetatean al orasului Paleto care doreste sa se alature echipei de politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am mai fost in politie si ma descurc bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt calm si atent la orice detaliu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt calm, respect gradele superioare, sunt atent la orice regula, vorbesc civilizati cu orice persoana
2.ID In-Game:21364
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50811
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30 tocmai ce am luat ck inainte aveam 300
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un simplu om caruia ii place sa se joace si sa isi faca prieteni cu, care sa treaca prin multe etape
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place foarte mult acest post si am experienta in politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Valentin
2.Prenumele (Personaj):Bisoi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):21364
4.Vechimea în Oraș (Personaj):jumate de an
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un cetatean al orasului Paleto care doreste sa se alature echipei de politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am mai fost in politie si ma descurc bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt calm si atent la orice detaliu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt calm, respect gradele superioare, sunt atent la orice regula, vorbesc civilizati cu orice persoana