Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
.Numele sau Porecla:Bombeu
2.ID In-Game:124
3.Vârsta (Minim 15 ani):14(sunt capabil sa fac un roleplay . Am facut roleplay si cu Andrew)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50907
5.Orele Jucate pe Server:1.7
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat cuminte care isi doreste sa dea la academia de politie cand va fi mare. M a numesc David dar porecla mea este Bombeu si am 14 ani .Tatal meu este politistist si vreau si eu sa merg pe aceste carari pentru a salva viata unor oameni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajut oamenii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si jumatate jucati pe acelasi oras(HAOS)
9.Experiența în Roleplay:Avansata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm cu da (10-4)

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Damian
2.Prenumele (Personaj):David
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):124
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 zi
5.Scolarizare (Personaj):academia de3 politie ,scoala auto
6.Joburi Anterioare (Personaj):fermier si gunoier
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un adolescent care abia a terminat academia de politie si vrea sa vada cum sta treaba in acest oras . As dori sa fiu cat mai folositor in cadrul M.A.I . Dar in primul rand vreau sa prin infractorii care nu respecta regulile de circulatie etc.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am terminat Academia de Politie si respect ordinele , stiu sa ma descurc.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Respect orice ordin foarte mic si stiu sa fac o urmarire ca in filme
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliți
iei Romane?:-Tragaci foate bun
-Respect ordinele si codurile
-Sofer profesionist intr-o misiune
-calm
-stiu sa interactionez frumos cu oamenii rai.

Member
Bună ziua țin să vă informez că cvul dvs a fost acceptat cu un avertisment din cauza varstei,căutați o persoana din cadrul poliției romanale la secția din paleto sau los haos, spunandu-le că doriți un tester

Semnat comisar șef Sandala Hank

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus