Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Ciro_Ciangretta
2.ID In-Game:19079
3.Vârsta (Minim 15 ani):28
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):15795
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):47
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Sunt un om simplu in viata reala cu un job normal , care incearca sa simuleze o experienta alternativa in timpul liber pe server ul haos
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Aveti nevoie de unul ca mine , vreau sa pun capat haosului in haos,cel putin sa incerc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani aprox
9.Experiența în Roleplay:2 ani aprox
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare) Da , sa traiti!

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Ciro
2.Prenumele (Personaj):Ciangretta
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 19079
4.Vechimea în Oraș (Personaj):47 luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceu Militar ,Facultate de Drept ,
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taxi , Livrari Pizza ,Sofer Autobuz
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Intotdeauna am aspirat spre ceea ce este corect si legal
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: O sa fac tot ce mi sta in putinta sa aduc ordine si liniste in acest oras ,in mod disciplinat si exemplar ,
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu doresc sa injosesc in mod neintentionat pe nimeni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Serios, dedicat, calculat,respectuos,intelegator

Ultima editare:
Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 20-00)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus