- Subiect Autor
--- Informatii OOC ---
Numele sau porecla Fabi
ID in-game:5814
Vârsta (minim 15):15
Primele 5 cifre din CNP (IRL)50601
Orele jucate pe server (minim 30):77
Descriere personală (minim 50 cuvinte):Sunt capabil,sunt responsabil,respectuos,prietenos si atent
De ce vrei sa intri in aceasta factiune?deoarece iubesc aceasta factiune
Din ce factiuni ai mai facut parte?: din nici una
Ai citit regulamentul Poliției Române?:da
De cât timp joci FiveM?: 2ani
Esti constient ca daca nu joci destul de des vei fi dat afara cu 14 zile transfer?:da
Esti constient ca daca nu respecti regulile si ordinele impuse de superiori vei fi dat afara sau sanctionat?:da
--- Informatii IC ---
Numele:zoze
Prenumele:fabian
Vârsta: 20
Codul Numeric Personal:5814
Vechimea in oras: 77 de luni
Scolarizare:academia de politie
Ocupatii anterioare: elev
Ocupatie curentă:studiez
Descriere personală (minim 50 cuvinte):Ma numesc Zoze Fabian,am 19 ani si sunt un tip prietenos,respectuos,capabil
De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?deoarece am muncit foarte mult ptentru aceasta fuctie
Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?:TOTI SUNTEM EGALI
Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?:capabi,serios,muncitor,respectuos,prietenos
Numele sau porecla Fabi
ID in-game:5814
Vârsta (minim 15):15
Primele 5 cifre din CNP (IRL)50601
Orele jucate pe server (minim 30):77
Descriere personală (minim 50 cuvinte):Sunt capabil,sunt responsabil,respectuos,prietenos si atent
De ce vrei sa intri in aceasta factiune?deoarece iubesc aceasta factiune
Din ce factiuni ai mai facut parte?: din nici una
Ai citit regulamentul Poliției Române?:da
De cât timp joci FiveM?: 2ani
Esti constient ca daca nu joci destul de des vei fi dat afara cu 14 zile transfer?:da
Esti constient ca daca nu respecti regulile si ordinele impuse de superiori vei fi dat afara sau sanctionat?:da
--- Informatii IC ---
Numele:zoze
Prenumele:fabian
Vârsta: 20
Codul Numeric Personal:5814
Vechimea in oras: 77 de luni
Scolarizare:academia de politie
Ocupatii anterioare: elev
Ocupatie curentă:studiez
Descriere personală (minim 50 cuvinte):Ma numesc Zoze Fabian,am 19 ani si sunt un tip prietenos,respectuos,capabil
De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?deoarece am muncit foarte mult ptentru aceasta fuctie
Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?:TOTI SUNTEM EGALI
Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?:capabi,serios,muncitor,respectuos,prietenos