Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Catalin
2.ID In-Game: 18772
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50601
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, sunt Catalin si o descriere mica desre mine ar fi ca: sunt o persoana extrem de calculata, imi place sa fac totul la detaliu, imi place sa ofer ajutorul meu oricui, indiferent ca e mai incepator sau mai avansat decat mine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place sa fac roleplay activ si constant, astfel voi avea o sansa de a ajuta comunitatea la un roleplay mai bun si avansat decat de obicei.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): o luna
9.Experiența în Roleplay: o luna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Inteleg nerespectarea regulilor si ordinelor superioare.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Cristian
2.Prenumele (Personaj): pk
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 18772
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 31 ore
5.Scolarizare (Personaj): Gradinita, Scoala generala,Liceu si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): Ciupercar,Gunoier,Electrician,Tractorist
7.Job Curent (Personaj): Ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, sunt Cristi, sunt un electrician foarte bun , imi place sa cunosc persoane noi sunt muncitor ajut pe toata lumea imi place munca in echipa
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Mereu am tinut cu legea, si imi place foarte mult muca in echipa
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Consider ca toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?: Munca in echipa, sunt punctual, sunt foarte prietenos, sunt foarte interactiv

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 20-00)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus