New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Antonio Anghel
2.ID In-Game:17510
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50503
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):105 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:doresc sa ajut persoanele si sa le fac dreptate
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):105 luni
9.Experiența în Roleplay:Sunt vechi,de la prima furtuna chiar
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da regulile le am citit si constientizez ca trebuie sa le respect
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Antonio
2.Prenumele (Personaj):Generalu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):17510
4.Vechimea în Oraș (Personaj):105 luni
5.Scolarizare (Personaj):studii superioare(liceu militar,academia de politie)
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi,smurd,mecanic
7.Job Curent (Personaj)escar avansat
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un cetatean caruia ii place dreptate,ideea de munca,sunt o pers foarte intelegatoare.tin sa va aduc la cunostinata faptul ca ati avea un mare avantaj sa aveti o persoana ca si mine in echipa dumneavoastra,avreau sa inchei aceasta descriere prin a va spune ca va multumesc anticipat,cu respect Antonio Generalu
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt o persoana care vrea sa faca dreptate in acest oras,urasc
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt de parere ca spre deosebire de ceilalti candidati eu sunt foarte muncitor si intelegator,iar treaba mi o voi face ca la carte
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Obtimist,perseverent,intelegator,prietenos,ajutator
1.Numele sau Porecla:Antonio Anghel
2.ID In-Game:17510
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50503
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):105 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:doresc sa ajut persoanele si sa le fac dreptate
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):105 luni
9.Experiența în Roleplay:Sunt vechi,de la prima furtuna chiar
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da regulile le am citit si constientizez ca trebuie sa le respect
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Antonio
2.Prenumele (Personaj):Generalu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):17510
4.Vechimea în Oraș (Personaj):105 luni
5.Scolarizare (Personaj):studii superioare(liceu militar,academia de politie)
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi,smurd,mecanic
7.Job Curent (Personaj)escar avansat
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un cetatean caruia ii place dreptate,ideea de munca,sunt o pers foarte intelegatoare.tin sa va aduc la cunostinata faptul ca ati avea un mare avantaj sa aveti o persoana ca si mine in echipa dumneavoastra,avreau sa inchei aceasta descriere prin a va spune ca va multumesc anticipat,cu respect Antonio Generalu
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt o persoana care vrea sa faca dreptate in acest oras,urasc
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt de parere ca spre deosebire de ceilalti candidati eu sunt foarte muncitor si intelegator,iar treaba mi o voi face ca la carte
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Obtimist,perseverent,intelegator,prietenos,ajutator