- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Andrei sau Dutu
2.ID In-Game: 19899
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5081110
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): aveam mai multe dar m-am reapucat
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei(Dutu) sunt din Bucuresti, am 15 ani imi palce sa ma joc fivem, rust, csgo sunt un baiat de treaba vechi in comunitate
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Asi vrea sa intru in politie sa fac rp
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 3 ani de cand joc fiveM pe sv sunt de mai mult de 2 ani dovada pe discord
9.Experiența în Roleplay: am o experinta foarte buna in dealungul anilor
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Imi asum tot
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Al Dalah
2.Prenumele (Personaj): Pusi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj): sunt nou in oras (joc pe Haos de 2 ani dar m-am reapucat recent)
5.Scolarizare (Personaj): -
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sunt nou
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Al Dalah am 25 ani provin din Emiratele Arabe Unite si am ajuns in acest oras sa pot sa ajut politia si sa apar legea
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un om prietenos si cu spirit de echipa , priceput in toate
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
3. Abilități de Comunicare: Eficiență în comunicare atât în scris, cât și în vorbire, gestionând situații de conflict.
4. Rezistență la Stres: Capacitatea de a gestiona presiunea și stresul în situații dificile.
5. Adaptabilitate: Abilitatea de a te adapta rapid la schimbările de sarcini și cerințe.
1.Numele sau Porecla: Andrei sau Dutu
2.ID In-Game: 19899
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5081110
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): aveam mai multe dar m-am reapucat
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei(Dutu) sunt din Bucuresti, am 15 ani imi palce sa ma joc fivem, rust, csgo sunt un baiat de treaba vechi in comunitate
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Asi vrea sa intru in politie sa fac rp
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 3 ani de cand joc fiveM pe sv sunt de mai mult de 2 ani dovada pe discord
9.Experiența în Roleplay: am o experinta foarte buna in dealungul anilor
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Imi asum tot
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Al Dalah
2.Prenumele (Personaj): Pusi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj): sunt nou in oras (joc pe Haos de 2 ani dar m-am reapucat recent)
5.Scolarizare (Personaj): -
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sunt nou
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Al Dalah am 25 ani provin din Emiratele Arabe Unite si am ajuns in acest oras sa pot sa ajut politia si sa apar legea
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un om prietenos si cu spirit de echipa , priceput in toate
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
- Experiență Specializată: Experiență solidă în domeniul aplicării legilor sau specializare relevantă pentru a aduce expertiză adițională.
- Competențe Tehnice Avansate: Abilități tehnologice superioare și adaptabilitate la noile tehnologii utilizate în activitățile polițienești.
- Implicare Comunitară Remarcabilă: Experiență semnificativă în proiecte comunitare sau colaborare eficientă cu cetățenii pentru o relație pozitivă cu comunitatea.
- Abilități de Negociere și Mediere: Expertiză în rezolvarea conflictelor și abilități de mediere pentru gestionarea situațiilor tensionate.
- Conexiuni Locale Solide: Relații bune cu comunitatea locală, consolidând încrederea între poliție și cetățeni
- 11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț iei Romane?:
- 1. Profesionalism:Cunoștințe solide în domeniul poliției și aplicarea eficientă a acestora.
3. Abilități de Comunicare: Eficiență în comunicare atât în scris, cât și în vorbire, gestionând situații de conflict.
4. Rezistență la Stres: Capacitatea de a gestiona presiunea și stresul în situații dificile.
5. Adaptabilitate: Abilitatea de a te adapta rapid la schimbările de sarcini și cerințe.