Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: gabbone
2.ID In-Game:15479
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 508082
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 100 si
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Mario si am 15 ani. Locuiesc in Iasi, un oras cu foarte multe locuri de vizitat dar cu multi emigranti. Sunt o persoana foarte creativa, amuzanta, increzatoare, sincera, puternica, ambitioasa si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi aventuri si provocari bucurandu-ma de fiecare clipa. Imi petrec foarte mult timp in fata calculatorului deoarece sunt un gamer " inrait ", dar cu toate astea imi organizez timpul asa de bine incat pot desfasura orice activitate pe care imi propun. In timpul liber prefer sa ies cu prietenii la un suc sau sa-mi exersez creativitatea. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat, prin munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde mi-am propus si prin faptul ca am un spirit competitiv foarte dezvolatat. Am un limbaj adecvat varstei mele si stiu cum sa ma port cu persoanele din jurul meu. Imi plac foarte mult oamenii calmi, cu simtul umorului, care nu se dau batuti niciodata, muncesc foarte mult. Sunt un baiat foarte serios, care te poti baza oricand, de incredere, imi ajut prietenii in situatii grele, un tip foarte sociabil, imi place sa imi fac prietenii noi si sa ma fac cunoscut aici in oras. Imi place sa glumesc si sa fiu corect fiindca tot timpul corectitudinea inseamna succes. Cred ca am din toate calitatile cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna sa ai discernamant si sa nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca. Nu sunt genul de om care se injura cu toata lumea, se poarta urat cu ceilalti si nu respecta pe nimeni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place sa prind fugari.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Mirel
2.Prenumele (Personaj):Fragura
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 15479
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 ani
5.Scolarizare (Personaj): 10
6.Joburi Anterioare (Personaj):nimic
7.Job Curent (Personaj):nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Mirel și provin dintr-o familie modestă care mereu a avut tot ce își dorește, dar intr-o zi mergând cu mașina am trecut printr-o zona a orașului care era foarte săracă, văzând copii pe jumătate îmbrăcați în frig și oameni care dorm pe jos, iar din ziua aia am decis ca orice om îl vad sărac sau care are nevoie de o haina sau de mâncare îl voi ajuta cu cât de mult pot . De acea doresc sa devin un îngeraș, pentru a ajuta pe toată lumea și pentru a face orașul mândru ca are oameni și îngerași înstăriți și pregătiți pentru orice
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Conduc foarte bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu ma consider mai special fata de alti.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: condusul,trasul,manipularea,gandirea,rabdarea

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 20-00)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus