- Subiect Autor
1 numele: Iulian
2 ID in game: 14782
3 varsta: 15
4 primele 5 cifre din cnp (irl):50802
5 orele jucate pe server: 100
6 descriere personala: Sunt un baiat de 15 ani caruia ii place fotbalul , plimbarile in aer liber si fivemul ,
timpul liber mi-l petrec cu prietenii si familia in general ori joc fivem
7: motivatia pentru a te alatura departamentului de politie:
motivatia mea pentru a ma alatura politiei este ca in general simpatizez politistii si ii respect pentru munca depusa iar vreau sa devin si eu unul
8: experienta in fivem: o luna
9: experienta in roleplay: o luna
10: constientizare reguli si ordine (confirma ca intelegi nerespectarea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminare): da
informatii IC:
1 Numele(personaj): Cămătaru
2 Prenumele(personaj): Iulian
3: Codul numeric postal(personaj): 14782
4: vechimea in oras(personaj): 100 luni
5:scolarizare: 8
6:joburi anterioare: taximetrist
7: job curent: şomer
8: descriere personala(personaj):
ma numesc iulian camataru am 18 ani am fost taximetrist o perioada de timp , familia mea nu crede in mine si m-au abandonat la o varsta frageda,
iar acum e timpul sa le arat contrariul
9:motivul pentru care crezi ca esti potrivit pentru politie: nu sunt corupt si doresc siguranta orasului
10: diferenta fata de alti candidati: niciuna, toti suntem egali ca oameni
11: enumera 5 calitate forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane:
trag bine cu arma, sunt inteligent, stiu sa comunic cu oamenii , sunt de incredere si cooperant.
2 ID in game: 14782
3 varsta: 15
4 primele 5 cifre din cnp (irl):50802
5 orele jucate pe server: 100
6 descriere personala: Sunt un baiat de 15 ani caruia ii place fotbalul , plimbarile in aer liber si fivemul ,
timpul liber mi-l petrec cu prietenii si familia in general ori joc fivem
7: motivatia pentru a te alatura departamentului de politie:
motivatia mea pentru a ma alatura politiei este ca in general simpatizez politistii si ii respect pentru munca depusa iar vreau sa devin si eu unul
8: experienta in fivem: o luna
9: experienta in roleplay: o luna
10: constientizare reguli si ordine (confirma ca intelegi nerespectarea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminare): da
informatii IC:
1 Numele(personaj): Cămătaru
2 Prenumele(personaj): Iulian
3: Codul numeric postal(personaj): 14782
4: vechimea in oras(personaj): 100 luni
5:scolarizare: 8
6:joburi anterioare: taximetrist
7: job curent: şomer
8: descriere personala(personaj):
ma numesc iulian camataru am 18 ani am fost taximetrist o perioada de timp , familia mea nu crede in mine si m-au abandonat la o varsta frageda,
iar acum e timpul sa le arat contrariul
9:motivul pentru care crezi ca esti potrivit pentru politie: nu sunt corupt si doresc siguranta orasului
10: diferenta fata de alti candidati: niciuna, toti suntem egali ca oameni
11: enumera 5 calitate forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane:
trag bine cu arma, sunt inteligent, stiu sa comunic cu oamenii , sunt de incredere si cooperant.