Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1 numele: Iulian
2 ID in game: 14782
3 varsta: 15
4 primele 5 cifre din cnp (irl):50802
5 orele jucate pe server: 100
6 descriere personala: Sunt un baiat de 15 ani caruia ii place fotbalul , plimbarile in aer liber si fivemul ,
timpul liber mi-l petrec cu prietenii si familia in general ori joc fivem
7: motivatia pentru a te alatura departamentului de politie:
motivatia mea pentru a ma alatura politiei este ca in general simpatizez politistii si ii respect pentru munca depusa iar vreau sa devin si eu unul
8: experienta in fivem: o luna
9: experienta in roleplay: o luna
10: constientizare reguli si ordine (confirma ca intelegi nerespectarea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminare): da

informatii IC:

1 Numele(personaj): Cămătaru
2 Prenumele(personaj): Iulian
3: Codul numeric postal(personaj): 14782
4: vechimea in oras(personaj): 100 luni
5:scolarizare: 8
6:joburi anterioare: taximetrist
7: job curent: şomer
8: descriere personala(personaj):
ma numesc iulian camataru am 18 ani am fost taximetrist o perioada de timp , familia mea nu crede in mine si m-au abandonat la o varsta frageda,
iar acum e timpul sa le arat contrariul
9:motivul pentru care crezi ca esti potrivit pentru politie: nu sunt corupt si doresc siguranta orasului
10: diferenta fata de alti candidati: niciuna, toti suntem egali ca oameni
11: enumera 5 calitate forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane:
trag bine cu arma, sunt inteligent, stiu sa comunic cu oamenii , sunt de incredere si cooperant.

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 20-00)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus