Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:traian
2.ID In-Game:2318
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):18423
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc traian imi olace sa ma joc pe pc in special fivem si am mult timp liber sa joc asa ca o sa ma joc si sa fiu activ pe sv si in factiune si deasta as vrea sa itru promit ca sa ma ocup
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am mai fost inaite la wipe si mia placut foarte mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam 2 ani
9.Experiența în Roleplay:tot cam 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Person ciocan
2.Prenumele (Personaj):traian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2318
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31 de luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas
7.Job Curent (Personaj):ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):mam nascut in los haos si visam sa fiu politist asa ca am urmat academia de politie si mias dori sa fiu un politist fote dedicat si sa respect legile orasului in los haos am avut fiata grea petru ca pariti mei am murit cand aveam varsta de 14 ani
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:stiu sa coduc bine si trag decent
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt rabdator si abitios
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițist trag decent,coduc bine,sunt fote coperator,,pot sa ajut la negocieri,stiu sa fac cacane
esti Romane?:DA

Member
Acceptat. Te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele. Luni - Sambata, orele 16-20

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus