Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Rares
2.ID In-Game: 429
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 37 de ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Rares am 16 ani stau in arad imi place sa ies afara cu prietenii sa ma joc fotbal si sa ma joc fivem, nu imi place scoala si am bani multi rau de tot :)))))
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: ba sincer pana la wipe am fost mafiot dupa aia m-am lasat ca am luat bk si acuma vreau sa experimentez si pd
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 1000 de ore
9.Experiența în Roleplay: e lunga :)))))))))
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): ok

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Mohamed
2.Prenumele (Personaj): Arabu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 429
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 37 de luni
5.Scolarizare (Personaj): dreptul si academia de politie si liceul sanitar
6.Joburi Anterioare (Personaj): ciupercar si medic
7.Job Curent (Personaj): ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Porecla mea este seful datorita faptului ca am crescut intr-o familie defavorizata am reusit sa ma ridic la varsta de 17 ani m-am angajat ca si om de servici la un restaurant la varsta de 18 ani imi castigasem primii mei bani din tuns mi-am cumparat o vila cu piscina si parintilor mei o casa la varsta de 27 de ani am ajuns in los haos iar aici tot am incercat diferite posibilitati legale prin a face bani pana mi-am regasit diploma din academia iar acum la 30 de ani vreau sa ma angajez in cadrul politiei romane
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt un om intelegator nu imi place sa ma cert si ajut pe oricine la nevoie, nu imi place sa fac diferente intre oameni
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem diferiti in felul nostru :)
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: atletic
stapan pe sine
intelegator cu oamenii
as putea spune ca inteligent
si foarte bine educat
(nu imi place sa imi dau cu parerea de mine insumi deoarce eu pot spune ca nu sunt arogant iar altii sa spuna altceva asa ca las pe fiecare sa creada ce vrea)

Member
Acceptat. Te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele. Luni - Sambata, orele 16-20

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus