New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Takkessi
2.ID In-Game: 1139
3.Vârsta (Minim 15 ani): Am frumoasa varsta de 16 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50806
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 320
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Mihai Alexandru, sunt o fire calma de obicei si stiu sa ma conformez situatiilor degenerate, ma pricep in lamurirea si ajutarea tuturor persoanelor care imi cer ajutorul. Imi place sa comunic cu persoanele foarte mult si imi place sa glumesc cu persoanele care chiar au bunul simt si stiu ca toate au o limita.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Ma simt foarte motivat pentru acest Departament deoarece imi place foarte mult RolePlay-ul de Politie, si am capabilitatea de a ajuta colegii si a ma integra cat mai mult in acest colectiv.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 10 luni
9.Experiența în Roleplay: 1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm acest lucru si am luat la cunostinta.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Mihai
2.Prenumele (Personaj): Adrian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1139
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 320 luni
5.Scolarizare (Personaj):Am absolvit liceul specializat în domeniul poliției, unde am dobândit cunoștințe solide și abilități practice relevante pentru o carieră în aplicarea legii.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd, Politist.
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)ersonalitatea mea reflectă o combinație armonioasă între pragmatism și creativitate. Am o abordare rațională și logică în abordarea problemelor, dar și o latură artistică și imaginativă care se manifestă în diverse aspecte ale vieții mele. Sunt deschis la noi idei și experimente, ceea ce contribuie la o dezvoltare constantă a perspectivei mele.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieemonstrez o reziliență extraordinară în fața presiunii și abilitatea de a lua decizii raționale și rapide în momente critice. Această atitudine calmă și colectată poate fi esențială în situații de urgență, contribuind la menținerea ordinii și siguranței în comunitate.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Calitatea mea de a fi foarte comunicativ te poate diferenția într-un mod distinct față de ceilalți. Persoanele foarte comunicative au adesea abilitatea de a interacționa eficient cu ceilalți, de a construi conexiuni puternice și de a crea un mediu propice colaborării și înțelegerii reciproce.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Takkessi
2.ID In-Game: 1139
3.Vârsta (Minim 15 ani): Am frumoasa varsta de 16 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50806
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 320
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Mihai Alexandru, sunt o fire calma de obicei si stiu sa ma conformez situatiilor degenerate, ma pricep in lamurirea si ajutarea tuturor persoanelor care imi cer ajutorul. Imi place sa comunic cu persoanele foarte mult si imi place sa glumesc cu persoanele care chiar au bunul simt si stiu ca toate au o limita.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Ma simt foarte motivat pentru acest Departament deoarece imi place foarte mult RolePlay-ul de Politie, si am capabilitatea de a ajuta colegii si a ma integra cat mai mult in acest colectiv.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 10 luni
9.Experiența în Roleplay: 1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm acest lucru si am luat la cunostinta.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Mihai
2.Prenumele (Personaj): Adrian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1139
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 320 luni
5.Scolarizare (Personaj):Am absolvit liceul specializat în domeniul poliției, unde am dobândit cunoștințe solide și abilități practice relevante pentru o carieră în aplicarea legii.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd, Politist.
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)ersonalitatea mea reflectă o combinație armonioasă între pragmatism și creativitate. Am o abordare rațională și logică în abordarea problemelor, dar și o latură artistică și imaginativă care se manifestă în diverse aspecte ale vieții mele. Sunt deschis la noi idei și experimente, ceea ce contribuie la o dezvoltare constantă a perspectivei mele.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieemonstrez o reziliență extraordinară în fața presiunii și abilitatea de a lua decizii raționale și rapide în momente critice. Această atitudine calmă și colectată poate fi esențială în situații de urgență, contribuind la menținerea ordinii și siguranței în comunitate.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Calitatea mea de a fi foarte comunicativ te poate diferenția într-un mod distinct față de ceilalți. Persoanele foarte comunicative au adesea abilitatea de a interacționa eficient cu ceilalți, de a construi conexiuni puternice și de a crea un mediu propice colaborării și înțelegerii reciproce.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
- Adaptabilitate: Persoanele deschise sunt adesea capabile să se adapteze ușor la schimbări și să își ajusteze perspectiva în funcție de noile informații sau situații.
- Curiozitate: Oamenii deschiși sunt, de obicei, curioși și dornici să exploreze noi idei, culturi și experiențe. Ați putea fi deschis la cunoaștere și întotdeauna în căutarea de a vă extinde orizonturile.
- Acceptare: Persoanele deschise au adesea o toleranță crescută față de diferențe și sunt dispuse să accepte diversitatea în toate aspectele vieții, inclusiv în gândire și în modul de viață al altora.
- Comunicare eficientă: Deschiși la exprimarea ideilor și la ascultarea altora, aceștia au de obicei abilități puternice de comunicare, facilitând dialogul deschis și clar cu ceilalți.
- Empatie: Persoanele deschise sunt adesea sensibile la emoțiile și nevoile celor din jur, manifestând o empatie crescută. Această calitate poate contribui la construirea relațiilor solide și la înțelegerea profundă a celorlalți.